Jacobs zonwering en kunststof kozijnen

Kiest voor samenwerking met Simons kunststof kozijnen

Jacobs zonwering en kunststof kozijnen heeft besloten om zich nog enkel te richten op zonwering. Aangezien Jacobs zonwering zijn klanten graag kwaliteit wilt blijven bieden op het gebied van kunststof kozijnen, zijn wij van Simons Kunststof Kozijnen een samenwerking aangegaan.

Vanaf heden kunt u daarom bij ons terecht voor al uw (aan)vragen rondom kunststof kozijnen en deuren. Breng een bezoek aan onze showroom voor een op maat gemaakte offerte en vrijblijvend advies

Logo Jacobs zonwering en kunststof kozijnen
Breng een bezoek aan onze showroom.
Onderhoudsvrij
Meer dan 220 RAL kleuren
Energiezuinig

Simons kunststof kozijnen

Professionele aanpak met persoonlijke aandacht

Met meer dan 25 jaar ervaring mogen wij ons als Simons kunststof kozijnen, specialist noemen in onderhoudsvrije en energiebesparende gevelelementen. Met persoonlijke aandacht bieden wij u het beste advies dat aansluit op uw woonwensen. Daarbij maken wij geen onderscheid of het nu gaat om één kozijn of een complete woning. 

Wij leveren en monteren kunststof kozijnen van o.a. de kwaliteitsmerken Knipping, Kochs, Simons 21, Gealan en Reynaers

Plan een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom in Helmond, waar wij u graag alle mogelijkheden tonen en vrijblijvend adviseren. Het is ook mogelijk om een afspraak te plannen op locatie, waarbij wij de huidige situatie goed kunnen beoordelen. 

Afspraak plannen 

© Simons by Mediazo