Kochs producten

Kozijnen en deuren net zo individueel als u. Exact volgens uw wensen en ideeën. Geproduceerd met ambachtelijke expertise en volledig geautomatiseerde productiestraten. Met een constante factor van hoge kwaliteit en precisie.

KOCHS Visign

Meer design zonder extra kosten

KOCHS Visign is een exclusieve innovatie voor kozijnen, ramen en deuren zodat er geen optische onderbreking in de hoeklas meer is. Kies voor perfectie tot in de kleinste details zonder dat u hier extra voor betaald. Deze toepassing is geschikt voor gekleurde kozijnen en deuren die zijn afgewerkt met renolite folie in gladde of houtnerf structuur.

Milieubewuste keuze

Naast het feit dat het design hiermee verbetert is, zorgt deze innovatieve verbindingstechnologie voor minder PVC afval per element. Hiermee is KOCHS Visign ook nog eens een milieubewuste keuze.

Kochs Kozijnen Op Maat | Simons Kozijnen

City kozijnen

Een historisch verticaal schuifraam in combinatie met modern uitgevoerd draai-/kiepbeslag.

Cube

Kenmerkend is de grovere uitstraling door zijn hoekige vorm en rechte dagkant. Met name in nieuwbouwprojecten waarbij een hoekige vierkante, of te wel klassieke uitstraling vereist is, voldoet Cube aan deze esthetische wensen.

Trend

Niet te onderscheiden van houten kozijnen. Ze geven dezelfde warmte en uitstraling. De ontwikkeling van dit profiel met dieptewerking heeft een revolutie in de kunststof kozijnenindustrie teweeg gebracht.

Extra info: Reproline

Deze kozijnen worden uitgevoerd met een rechte “gecontramalde” hoekverbinding. Hierdoor oogt het kozijn volledig als het houten kozijn. Kochs is een van de weinige producenten die deze techniek biedt.

Kochs

Moderne kunststof kozijnen voor huizen met karakter.

Meer weten over onze Kochs producten? Kom langs!

Kom langs!

Onze kwaliteitsproducten zelf ervaren?
Wij beantwoorden graag al uw vragen tijdens uw bezoek in onze showroom.
BEZOEK ONZE SHOWROOM
 
 

© Simons by Mediazo