Reviews

Schrijf een review

Feedback Company
 
 8 / 10    4

De 2 raamkozijnen zijn geplaatst. Het resultaat mag gezien worden, mede dankzij de 2 Siebengewaldse zzp-ers Jochem en Len. Steeds gericht op de klant.

 8 / 10    Leen en Jac
02-12-2021
 
 10 / 10    5

In 2011 de achterkant van het huis door Simons kozijnen laten vervangen, ziet er nog steeds als nieuw uit. De binnenkomst in de showroom voelde meteen weer als vanouds. Nu aan Rob de voorkant in opdracht gegeven, heb er alle vertrouwen in.

 10 / 10    G. Van der Sanden
27-11-2021
 
 10 / 10    5

In de showroom werden we goed geholpen door Tamara en Rob. Zij nemen uitgebreid de tijd om alles door te nemen. Door slecht weer hebben wij de montage helaas moeten verzetten omdat ik zelf de kozijnen aan de achterzijde zou verwijderen om een stroom aansluiting te maken, dit was geen probleem en er werd een nieuwe datum ingepland. uiteindelijk zijn er de nieuwe kozijnen geplaatst naar volle tevredenheid netjes afgewerkt door Rob en Martijn. Mochten we ooit nog van plan te zijn om de kozijnen beneden te vervangen zouden we zeker weer naar Rob en Tamara terug gaan Lees volledig +

 10 / 10    Bert
24-11-2021
 
 10 / 10    5

Na prettig en deskundig contact met Rob Simons is plaatsing van nieuwe deuren zeer netjes uitgevoerd. Na plaatsing werd alle rommel opgeruimd en meegenomen.

 10 / 10    Leo R
19-11-2021
 
 10 / 10    5

Ook wij hebben een fijne ervaring met Simons Kozijnen. Alle houten kozijnen en buitendeuren door kunststof laten vervangen, en de ramen met screenline (zonwering tussen het glas) laten uitvoeren. Wij zijn bijzonder tevreden over het eindresultaat, want daar gaat het uiteindelijk om. De afwerking is gewoon goed en professioneel gedaan. Rob Simons is een vakman op zijn gebied, en kan zelf ook goed monteren, een beter advies dan van een praktijkman bestaat niet !

 10 / 10    Luc
31-10-2021
 
 10 / 10    5

Heel goed! In de showroom goed geholpen door Tamara en Rob. Zij nemen uitgebreid de tijd om alles door te nemen. Fijn, want het is een flinke investering die je doet. De dag van de montage verliep ook heel goed. 's Ochtends vroeg begonnen Rob en zijn collega aan de werkzaamheden aan het dak. Aan het eind van de ochtend kwam de kant-en-klare dakkapel en de kraan. Rond het middaguur stond de dakkapel op z'n plek en aan het eind van de middag waren alle werkzaamheden afgerond. Kortom: fijn zaken gedaan en goed werk geleverd gekregen. Lees volledig +

 10 / 10    Robert
20-10-2021
 
 10 / 10    5

Eerlijk en goede afwerking gedaan. Goede zzp'r die werkzaamheden kwalitatief goed heeft verricht.

 10 / 10    Ilonka
16-10-2021
 
 9 / 10    5

Wat een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Rob en Tamara nemen de tijd, zijn zeer deskundig en denken goed mee naar de mogelijkheden. Zeer kundige en hardwerkende installateurs die een mooi resultaat hebben achtergelaten. Het was een hele klus om binnen- en buitenvensterbanken, kozijnen en voordeur te plaatsen maar het eindresultaat is een plaatje geworden.

 9 / 10    Fam. Vaassen
02-10-2021
 
 9 / 10    5

Al jaren een prettige omgang met Rob. Geeft goed advies en is vriendelijk, komt zijn afspraken na. Een prettig contact ook met zijn medewerkers die de werkzaamheden keurig en netjes uitvoeren.

 9 / 10    Peter Berkers
30-09-2021
 
 10 / 10    5

Goed geadviseerd door meneer Simons, alle afspraken zijn nagekomen. Ook de installateurs hebben hen werk prima gedaan!

 10 / 10    Grefje
24-09-2021
 
 9 / 10    5

Professioneel, goed advies en vriendelijk. Rob geeft goed advies wat het beste past in de situatie. We zouden hier zo weer een kozijn afnemen.

 9 / 10    Simons Kozijnen
24-09-2021
 
 10 / 10    5

Vorig jaar november kunststof kozijnen laten plaatsen door de Firma Simons. Zeer mooi resultaat en het proces van offerte tot plaatsing is naar volle tevredenheid verlopen. En misschien wel het belangrijkste: voor ieder potentieel probleem wordt een goede oplossing gevonden.

 10 / 10    Nicole
05-09-2021
 
 10 / 10    5

Vanaf het adviseren, het inmeten tot het plaatsen, goed gecommuniceerd, deskundig en uitstekend werk geleverd. Zeer tevreden over het eindresultaat.

 10 / 10    Michel
02-09-2021
 
 10 / 10    5

Wij hebben vorig jaar het hele huis in de kunstof kozijnen laten zetten door de fa. Simons. Het contact was zeer prettig, zeer deskundig. Ook degene die het plaatste was een top vakman. Door corona liepen sommige onderdelen wat vertraging op, maar daar kon Simons niets aan doen. Er zijn goede oplossingen in de tijdelijkheid bedacht. Kortom een zaak met een klantvriendelijke maar ook zeer professionele manier van werken.

 10 / 10    J vd Graaf
28-07-2021
 
 10 / 10    5

Professioneel en deskundig bedrijf. Afspraken uitstekend nagekomen.

 10 / 10    Gijs
27-07-2021
 
 2 / 10    1

We konden na informeren meteen de volgende dag terecht in de showroom. Daar fijn geholpen. Er werd aangegeven dat het streven was binnen 2 weken een offerte toe te sturen. Na 3 weken hebben we contact opgenomen omdat we nog niks hadden ontvangen. Na een aantal dagen kregen we reactie dat het druk was en dat ze hopelijk die week de offerte konden toesturen. Inmiddels zijn we 6 weken verder sinds ons bezoek aan de showroom en we hebben niets meer vernomen.

Bekijk reactie +
Wij zijn blij dat wij inmiddels prettig contact hebben gehad met de klant. Zo hebben wij netjes onze uitleg kunnen geven, waarbij wij, alsmede de klant duidelijkheid hebben gekregen. Wij wensen de familie Camp nogmaals veel succes en dank voor hun tijd.
 2 / 10    Camp
22-07-2021
 
 10 / 10    5

Uitstekend

 10 / 10    Ammoniet bed and breakfast
15-07-2021
 
 10 / 10    5

Kunstof kozijnen met rolluiken laten plaatsen, ziet er top uit. Voordeur is nog in bestelling, maar ook dat zal er top uit komen te zien. Er wordt professioneel en zorgvuldig gewerkt. Zeer tevreden over het verloop van het inmeten tot aan het plaatsen van de kozijnen. Snelle reacties op vragen. Top bedrijf!

 10 / 10    Marion van Hoof
07-07-2021
 
 10 / 10    5

Kei tevreden met het vakwerk wat jullie geleverd hebben.

 10 / 10    Hendriks
02-07-2021
 
 10 / 10    5

Enkel lof

 10 / 10    Olaf Verhorevoort
25-06-2021
 
 10 / 10    5

Na goed advies in de showroom gekozen voor 2 Knipping dakkapellen. Vakkundig en volgens afspraak geinstalleerd en ze zien er super mooi uit op onze woning. Top kwaliteit!

 10 / 10    Rene van Rensen
23-06-2021
 
 7 / 10    4

Al jaren tevreden over Simons Kozijnen en ook de laatste aankoop is naar volle tevredenheid.

 7 / 10    Rene
23-06-2021
 
 10 / 10    5

Sherman & Eurodice. Wij hadden plannen om kunststof deuren en kozijnen te plaatsen, Bij een paar bedrijven wezen kijken en informeren, maar niks gevonden dat echt aan onze wensen voldeed, verder gezocht kwamen wij bij Simmons uit en eindelijk gevonden wat wij graag zouden willen hebben, met een goede ontvangst, vriendelijk en goede informatie en uitleg over hun producten, geduldig met ons omdat wij veel vragen hadden maar boven al top een echte aanrader. Het plaatsen: alles is goed verlopen wij zijn dik tevreden een dikke 10. Lees volledig +

 10 / 10    Sherman Felomina
11-06-2021
 
 6 / 10    3

Goed

 6 / 10    Soetens
09-06-2021
 
 10 / 10    5

Snelle service, vriendelijk geholpen!

 10 / 10    Cuijpers
04-06-2021
 
 10 / 10    5

Bij de aankomst in de mooie showroom, duidelijke uitleg, en tijd om rond te kijken . Na inmeten verder alles goed verlopen . Het plaatsen van de achterdeur met extra glas ernaast verliep probleemloos. Goed product ,niet meer het kunstof van vroeger . Mooi met houtnerf. Kleur aangepast . Nu na een tijd zijn we er aan gewend goed sluitwerk en het zachte sluiten van de deur. In een Woord : perfect. En onze wens is om nog het een en ander te laten vervangen. De keuze zal dan zijn: Simons Kozijn (en). Lees volledig +

 10 / 10    Ton Migchels
29-05-2021
 
 10 / 10    5

Wij hebben vorig jaar achter de kozijnen laten vervangen wat ons echt super bevallen is. Vanaf het eerste contact in de mooie showroom tot aan het moment van plaatsten hebben wij als zeer prettig ervaren. De mannen die het kozijn kwamen plaatsen waren zeer kundig en heel belangrijk super vriendelijk. Wij hebben er dan ook voor gekozen dit jaar de voorkant ook te laten doen bij Simons. Een Zeer tevreden klant.

 10 / 10    Sindy Steman
06-05-2021
 
 9 / 10    5

Simons Kozijnen heeft een mooie showroom met daarin veel verschillende opties getoond. Communicatie verloopt goed, vaak een snelle reactie en erg vriendelijk. Bovenal heeft Simons Kozijnen uitstekend werk geleverd bij ons!

 9 / 10    Stammen - V.J.
04-05-2021
 
 10 / 10    5

Zeer tevreden met het eindresultaat, bedankt!

 10 / 10    Maikel
29-04-2021
© Simons Marketing & Development by Mediazo