Reviews

Schrijf een review
 
 10 / 10    5
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe kunststof voordeur. In de showroom hebben we een uitgebreid, deskundig voorlichtingsgesprek gehad betreffende een voordeur met Tamara. Na het inmeten en opmaken van de offerte , hebben we de voordeur bij Rob besteld. Op 24 november j.l. is de deur door vakmensen geplaatst. Goed vakmanschap, vriendelijk, servicegericht en netjes gewerkt! We hebben nu een prachtige kunststof voordeur! Veel complimenten al gekregen! Wij zijn zeer tevreden!! Peter & Petra Vleeshouwers Horst Lees volledig +
 10 / 10    Petra Vleeshouwers
27-11-2022
 
 10 / 10    5
Friendly staff and good service.
 10 / 10    Lyubomir
21-11-2022
 
 8 / 10    4
Goed bedrijf met kundig personeel. Heldere offertes en afspraak is hier ook echt een afspraak. Zeer tevreden met het eindresultaat.
 8 / 10    Fred Bakker
20-11-2022
 
 8 / 10    4
vakkundige monteurs René en Martijn die razend snel een zeer goed resultaat wisten te realiseren en altijd bij vragen duidelijke uitleg gaven. 2 toppers !
 8 / 10    Johan Kruize
19-11-2022
 
 8 / 10    4
Prima service met kundige medewerkers René en Martijn die denken in oplossingen en alles keurig afwerken.
 8 / 10    Dorethé
13-11-2022
 
 9 / 10    5
Super tevreden over de kozijnen met geïntegreerde luxaflex. In totaal 9 ruiten en een schuifpui. Rob en zijn personeel hebben prima werk afgeleverd, en alles elke dag netjes opgeruimd. Binnen een week waren alle ruiten geplaatst.
 9 / 10   
11-11-2022
 
 10 / 10    5
Heel goede prijs kwaliteit verhouding. Goed advies en vriendelijke eigenaar en werknemers, gewoon goed ! En goede service na oplevering.
 10 / 10    Ton Philippart
22-10-2022
 
 10 / 10    5
In 1 woord super!
 10 / 10    Nies
21-10-2022
 
 8 / 10    4
Prima service. Kan even duren vanwege een drukke planning maar Tamara en Rob lossen het op. Fijne medewerker.
 8 / 10    Simons Kozijnen
15-10-2022
 
 10 / 10    5
Prima informatie vooraf, een prettig offerte traject en uitvoering zoals bedacht. Fijne monteurs met kennis en kunde en welke ook uitstekend met de klant communiceren. Prima afwerking conform plan. Fijn bedrijf om zaken mee te doen!
 10 / 10    J van Rooij
10-10-2022
 
 10 / 10    5
Was opzoek naar kunstof kozijnen voor onze boerderij. Kon nergens vinden wat ik wilde .kozijnen met duveljager en de Brabantse boeren kleur.Tot dat ik na Google bij knipping kozijnen en uitkwam,met een hele mooie showroom in Helmond van Rob Simons kozijnen .Was mee verkocht toen ik de kozijnen zag .Buitenkant Aluminium met duveljager en de Brabantse boeren kleur en binnenkant hoogwaardige kunstof met de buitenkant de oude boerderij uitstraling.Met Rob in gesprek gegaan.Rob is een praktijk vakman die met passie over de kozijnen praat en een eerlijk advies geeft.De kozijnen zijn met grote nauwkeurig heid geplaats door de vakmannen Rene en Juul.Die werken zeer nauwkeurig en veel beleid en zorgen dat alles netjes opgeruimd is.en zijn ook nog eens hele prettige mensen om over de vloer te hebben.Daarom raad ik Simons kozijnen zeker aan ook de personen die in een boerderij wonen en twijfelen over kunstof kozijnen. Ga zeker een keer in de showroom kijken.een aanrader.Rob.Rene en Juul hartelijk dank voor de prettige samenwerking Lees volledig +
 10 / 10    M.v.Esch uit Oirschot
07-10-2022
 
 10 / 10    5
De adviesgesprekken waren erg fijn en duidelijk. Afgelopen week was het zover; ons dakkapel werd geplaatst. Echte vakmensen die zichtbaar plezier hebben in hun werk. Het resultaat is prachtig dankjewel!
 10 / 10    Simons Kozijnen
30-07-2022
 
 10 / 10    5
Zowel het adviesgesprek en en het verdere proces van levering en plaatsing is erg goed verlopen. Het montageteam was een prettig team mannen om in je huis te hebben: uiterst vriendelijk, hardwerkend, en ze hebben alle netjes opgeruimd. Je ziet aan deze mannen dat ze plezier hebben in hun werk. Ook het meedenken in het plaatsen van een dakraam om de zonnepanelen heen is erg goed gegaan. Ook dat is keurig geplaatst. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden!
 10 / 10    F Kortstee
13-07-2022
 
 10 / 10    5
Uitstekende eerste indruk
 10 / 10    Martin van Muijen
29-06-2022
 
 10 / 10    5
Super tevreden en ons advies, ga naar Simons kozijnen... Goed advies, vertrouwd gevoel, en zeer fijne monteurs. Alles als zéér prettig ervaren en helemaal HAPPY met de RAL 9005 kunststof kozijn heel sjiek.
 10 / 10    Monique
08-06-2022
 
 10 / 10    5
Begin december 2021 bij Simons te zijn geweest en goede adviezen te hebben gehad. Hebben we de offerte aan gevraagd. En vanmorgen hebben ze de kiep kantelramen geplaatst, met 2 horren. Ben er zeer tevreden over. Zou hun bij iedereen aanraden.
 10 / 10    Yvonne Cuppen
18-05-2022
 
 9 / 10    5
Onlangs bij ons bijna alle kozijnen vervangen, door een zeer vakbekwame montageploeg. Had ik vragen of opmerking etc, overal werd ik als klant bij betrokken en het resultaat mag er zeker zijn!
 9 / 10    Bas van den Heuvel
09-05-2022
 
 9 / 10    5
Vriendelijke eigenaren, verstand van zaken. Ook het plaatsen van onze deuren en kozijnen gaat zonder problemen. Heb je een probleem dan lossen ze het goed op !!! Goede aanrader mensen !!!
 9 / 10    Laarakker
07-05-2022
 
 8 / 10    4
na een deskundig en eerlijk advies met Tamara, die de tijd hiervoor neemt, gekozen voor Simons kozijnen. Zijn erg blij met het resultaat van de geplaatsen pui ramen en voordeur Ziet er prachtig uit. Compliment aan de monteurs/installateurs Juul en collega vakmensen .
 8 / 10    Gerrie/Hans
01-05-2022
 
 10 / 10    5
Onlangs per email een offerte voor kunststof kozijnen + voordeur en achterdeur opgevraagd omdat we wel dachten te weten wat we wilden... Rob belde mij op of we naar de showroom wilden komen, en waar ik eerst wat terughoudend was, is het maar goed dat we dat gedaan hebben, 2 keer zelfs, want uiteindelijk hebben we totaal iets anders uitgezocht nadat alle mogelijkheden aan ons uitgelegd werden. Super deskundig advies, heel fijn contact, erg klantvriendelijk en geen gladde verkooppraatjes waardoor we met een heel goed gevoel de offerte in opdracht hebben gegeven! Er werd echt de tijd genomen voor ons en geen vraag was teveel, zo kom je het niet vaak tegen. We zijn superbenieuwd naar het eindresultaat later dit jaar en we hebben er alle vertrouwen in! Rob, alvast bedankt voor zover!! Lees volledig +
 10 / 10    Kim van Montfoort
29-01-2022
 
 10 / 10    5
We gingen in 2020 speciaal naar de showroom om een Knipping dakkapel met screenline beglazing te bekijken. Door de goede voorlichting en het prettige contact. Hebben we toen ook maar alle raamkozijnen en voordeur besteld. Erg tevreden met het mooie resultaat en de nette afwerking. Door de goede ervaringen van toen, nu ook de achterdeur en tuindeuren besteld. Mail gestuurd, volgende dag 's avonds ingemeten en dag later al offerte.
 10 / 10    Wolters
27-01-2022
 
 10 / 10    5
Top ervaring. Zowel met nieuwe ramen en deuren plaatsen. Als hun service
 10 / 10    Spies
07-01-2022
 
 10 / 10    5
Nieuwe kozijnen en voordeur laten plaatsen, we zijn zeer tevreden.
 10 / 10    M.Jegerings
21-12-2021
 
 10 / 10    5
We zijn erg tevreden over de plaatsing van de schuifpui. Vakwerk geleverd door drie gezellige jonge monteurs. En van tevoren goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden in de showroom. We zijn heel blij met onze mooi schuifpui. ????????
 10 / 10    Toos
18-12-2021
 
 10 / 10    5
ze zijn beleeft en je luisteren naar je en denken met je mee. Bij het plaatsen van ramen, voordeur en achterdeur hebben ze dit netjes gedaan en ben zeer tevreden het is een top bedrijf dankje Rob en je personeel
 10 / 10    Gerard en Els
10-12-2021
 
 8 / 10    4
De 2 raamkozijnen zijn geplaatst. Het resultaat mag gezien worden, mede dankzij de 2 Siebengewaldse zzp-ers Jochem en Len. Steeds gericht op de klant.
 8 / 10    Leen en Jac
02-12-2021
 
 10 / 10    5
In 2011 de achterkant van het huis door Simons kozijnen laten vervangen, ziet er nog steeds als nieuw uit. De binnenkomst in de showroom voelde meteen weer als vanouds. Nu aan Rob de voorkant in opdracht gegeven, heb er alle vertrouwen in.
 10 / 10    G. Van der Sanden
27-11-2021
 
 10 / 10    5
In de showroom werden we goed geholpen door Tamara en Rob. Zij nemen uitgebreid de tijd om alles door te nemen. Door slecht weer hebben wij de montage helaas moeten verzetten omdat ik zelf de kozijnen aan de achterzijde zou verwijderen om een stroom aansluiting te maken, dit was geen probleem en er werd een nieuwe datum ingepland. uiteindelijk zijn er de nieuwe kozijnen geplaatst naar volle tevredenheid netjes afgewerkt door Rob en Martijn. Mochten we ooit nog van plan te zijn om de kozijnen beneden te vervangen zouden we zeker weer naar Rob en Tamara terug gaan Lees volledig +
 10 / 10    Bert
24-11-2021
 
 10 / 10    5
Na prettig en deskundig contact met Rob Simons is plaatsing van nieuwe deuren zeer netjes uitgevoerd. Na plaatsing werd alle rommel opgeruimd en meegenomen.
 10 / 10    Leo R
19-11-2021
 
 10 / 10    5
Ook wij hebben een fijne ervaring met Simons Kozijnen. Alle houten kozijnen en buitendeuren door kunststof laten vervangen, en de ramen met screenline (zonwering tussen het glas) laten uitvoeren. Wij zijn bijzonder tevreden over het eindresultaat, want daar gaat het uiteindelijk om. De afwerking is gewoon goed en professioneel gedaan. Rob Simons is een vakman op zijn gebied, en kan zelf ook goed monteren, een beter advies dan van een praktijkman bestaat niet !
 10 / 10    Luc
31-10-2021
 
 10 / 10    5
Heel goed! In de showroom goed geholpen door Tamara en Rob. Zij nemen uitgebreid de tijd om alles door te nemen. Fijn, want het is een flinke investering die je doet. De dag van de montage verliep ook heel goed. 's Ochtends vroeg begonnen Rob en zijn collega aan de werkzaamheden aan het dak. Aan het eind van de ochtend kwam de kant-en-klare dakkapel en de kraan. Rond het middaguur stond de dakkapel op z'n plek en aan het eind van de middag waren alle werkzaamheden afgerond. Kortom: fijn zaken gedaan en goed werk geleverd gekregen. Lees volledig +
 10 / 10    Robert
20-10-2021
 
 10 / 10    5
Eerlijk en goede afwerking gedaan. Goede zzp'r die werkzaamheden kwalitatief goed heeft verricht.
 10 / 10    Ilonka
16-10-2021
 
 9 / 10    5
Wat een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Rob en Tamara nemen de tijd, zijn zeer deskundig en denken goed mee naar de mogelijkheden. Zeer kundige en hardwerkende installateurs die een mooi resultaat hebben achtergelaten. Het was een hele klus om binnen- en buitenvensterbanken, kozijnen en voordeur te plaatsen maar het eindresultaat is een plaatje geworden.
 9 / 10    Fam. Vaassen
02-10-2021
 
 9 / 10    5
Al jaren een prettige omgang met Rob. Geeft goed advies en is vriendelijk, komt zijn afspraken na. Een prettig contact ook met zijn medewerkers die de werkzaamheden keurig en netjes uitvoeren.
 9 / 10    Peter Berkers
30-09-2021
 
 10 / 10    5
Goed geadviseerd door meneer Simons, alle afspraken zijn nagekomen. Ook de installateurs hebben hen werk prima gedaan!
 10 / 10    Grefje
24-09-2021
 
 9 / 10    5
Professioneel, goed advies en vriendelijk. Rob geeft goed advies wat het beste past in de situatie. We zouden hier zo weer een kozijn afnemen.
 9 / 10    Simons Kozijnen
24-09-2021
 
 10 / 10    5
Vorig jaar november kunststof kozijnen laten plaatsen door de Firma Simons. Zeer mooi resultaat en het proces van offerte tot plaatsing is naar volle tevredenheid verlopen. En misschien wel het belangrijkste: voor ieder potentieel probleem wordt een goede oplossing gevonden.
 10 / 10    Nicole
05-09-2021
 
 10 / 10    5
Vanaf het adviseren, het inmeten tot het plaatsen, goed gecommuniceerd, deskundig en uitstekend werk geleverd. Zeer tevreden over het eindresultaat.
 10 / 10    Michel
02-09-2021
 
 10 / 10    5
Wij hebben vorig jaar het hele huis in de kunstof kozijnen laten zetten door de fa. Simons. Het contact was zeer prettig, zeer deskundig. Ook degene die het plaatste was een top vakman. Door corona liepen sommige onderdelen wat vertraging op, maar daar kon Simons niets aan doen. Er zijn goede oplossingen in de tijdelijkheid bedacht. Kortom een zaak met een klantvriendelijke maar ook zeer professionele manier van werken.
 10 / 10    J vd Graaf
28-07-2021
 
 10 / 10    5
Professioneel en deskundig bedrijf. Afspraken uitstekend nagekomen.
 10 / 10    Gijs
27-07-2021
 
 2 / 10    1
We konden na informeren meteen de volgende dag terecht in de showroom. Daar fijn geholpen. Er werd aangegeven dat het streven was binnen 2 weken een offerte toe te sturen. Na 3 weken hebben we contact opgenomen omdat we nog niks hadden ontvangen. Na een aantal dagen kregen we reactie dat het druk was en dat ze hopelijk die week de offerte konden toesturen. Inmiddels zijn we 6 weken verder sinds ons bezoek aan de showroom en we hebben niets meer vernomen.
Bekijk reactie +
Wij zijn blij dat wij inmiddels prettig contact hebben gehad met de klant. Zo hebben wij netjes onze uitleg kunnen geven, waarbij wij, alsmede de klant duidelijkheid hebben gekregen. Wij wensen de familie Camp nogmaals veel succes en dank voor hun tijd.
 2 / 10    Camp
22-07-2021
 
 10 / 10    5
Uitstekend
 10 / 10    Ammoniet bed and breakfast
15-07-2021
 
 10 / 10    5
Kunstof kozijnen met rolluiken laten plaatsen, ziet er top uit. Voordeur is nog in bestelling, maar ook dat zal er top uit komen te zien. Er wordt professioneel en zorgvuldig gewerkt. Zeer tevreden over het verloop van het inmeten tot aan het plaatsen van de kozijnen. Snelle reacties op vragen. Top bedrijf!
 10 / 10    Marion van Hoof
07-07-2021
 
 10 / 10    5
Kei tevreden met het vakwerk wat jullie geleverd hebben.
 10 / 10    Hendriks
02-07-2021
 
 10 / 10    5
Enkel lof
 10 / 10    Olaf Verhorevoort
25-06-2021
 
 10 / 10    5
Na goed advies in de showroom gekozen voor 2 Knipping dakkapellen. Vakkundig en volgens afspraak geinstalleerd en ze zien er super mooi uit op onze woning. Top kwaliteit!
 10 / 10    Rene van Rensen
23-06-2021
 
 7 / 10    4
Al jaren tevreden over Simons Kozijnen en ook de laatste aankoop is naar volle tevredenheid.
 7 / 10    Rene
23-06-2021
 
 10 / 10    5
Sherman & Eurodice. Wij hadden plannen om kunststof deuren en kozijnen te plaatsen, Bij een paar bedrijven wezen kijken en informeren, maar niks gevonden dat echt aan onze wensen voldeed, verder gezocht kwamen wij bij Simmons uit en eindelijk gevonden wat wij graag zouden willen hebben, met een goede ontvangst, vriendelijk en goede informatie en uitleg over hun producten, geduldig met ons omdat wij veel vragen hadden maar boven al top een echte aanrader. Het plaatsen: alles is goed verlopen wij zijn dik tevreden een dikke 10. Lees volledig +
 10 / 10    Sherman Felomina
11-06-2021
 
 6 / 10    3
Goed
 6 / 10    Soetens
09-06-2021
 
 10 / 10    5
Snelle service, vriendelijk geholpen!
 10 / 10    Cuijpers
04-06-2021
  1  /  2  
© Simons Marketing & Development by Mediazo