Contact

0478 5033 23 E-mail ons Facebook

Meer informatie over deze lijn, klik hier >>

bel mij *

Modellenlijn deuren

Simons zet de toon in kunststof en aluminium

Open de deur van Simons en treedt binnen in een wereld aan mogelijkheden. Graag maken we ook van uw voordeur het visitekaartje van uw woning. Al 12 jaar staan we bekend om maatwerk. Samen met u kiezen we de juiste stijl en uitstraling. Daarbij hebt u een ruime keuze uit accessoires, glas, kleur en deurbeslag.

 

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Behalve voor voordeuren kunt u ook aankloppen voor tuindeuren, stolpdeuren of schuifpuien. Simons is dealer van K-vision en Knipping: 2 producenten die hun sporen in deuren ruimschoots verdiend hebben. Onze deuren voldoen aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zowel de kunststof deuren als de deuren van kunststof en aluminium.

Bekijk hier de accessoires.


Kompotherm

Deuren doen zoveel meer dan toegang verschaffen (of juist niet als dat moet). Deuren zeggen uw bezoek iets over uw karakter, uw smaak. En deuren zorgen er mede voor dat u binnenshuis warmte en rust behoudt in de soms koude, maar altijd geja...

Fotogalerij 18

Dutch design

Het eerste gevoel hoe welkom je in een huis bent begint al bij de voordeur. Daarom heeft Simons naast de kompotherm deuren de: Dutch design deuren, die voor wat betreft design en kwaliteit niet onderdoen voor de Kompotherm deuren.

Allemaal ...

Fotogalerij 19

Producten

Vestiging Well

't Leuken 3
5855 EK Well (LB)
T 0478 5033 23
F 0478 5033 96
E info@simonskozijnen.nl

Alleen op afspraak.

Vestiging Helmond

Geijsendorfferstraat 1
5703 GA Helmond
T 0492 53 27 95
E info@simonskozijnen.nl

Bezoek de showroom ook buiten openingstijden of in avonduren, dit kan op afspraak. Wij zijn dagelijks behalve op zondag telefonisch bereikbaar.

Openingstijden

Maandag:gesloten
Dinsdag:09.30 - 17.00
Woensdag:gesloten
Donderdag:gesloten
Vrijdag:09.30 - 17.00
Zaterdag:09.30 - 13.00

Een bezoek aan de showroom is buiten kantooruren ook mogelijk op afspraak en in de avonduren.

ninebits